Politiques De Privadesa

POLÍTIQUES DE PRIVACITAT

1.- QUI SOM? Nosaltres som LA CLAU AL TEU ABAST i tractem les teves dades personals com a responsables del tractament. Això vol dir que ens fem càrrec de com fer servir i protegir les teves dades.

2.- PER QUÈ USEM LES TEVES DADES? Farem servir les teves dades, entre altres finalitats, per gestionar el teu registre com a usuari, gestionar la compra de serveis, atendre les teves consultes, així com per, en cas que vulguis, enviar-te les nostres comunicacions personalitzades.

3.- PER QUÈ ELS USEM? Estem legitimats per tractar les teves dades per diferents motius. El principal, és que necessitem tractar-los per executar el contracte que acceptes amb nosaltres en registrar-te i gaudir d’algun dels nostres serveis o funcionalitats, encara que hi ha altres raons que ens legitimen a això, com l’interès a atendre les teves consultes o el consentiment que ens prestes per enviar-te les nostres newsletter, entre d’altres.

4.- AMB QUI COMPARTIM LES TEVES DADES? Compartirem les teves dades amb prestadors de serveis que ens ajuden o donen suport, o col·laboradors externs amb qui hem arribat a un acord, ubicats dins o fora de la Unió Europea.

5.- ELS TEUS DRETS. Teniu dret a accedir, rectificar o suprimir les vostres dades personals. En alguns casos, també tens altres drets, per exemple, a oposar-te a fer servir les teves dades oa portar-les, com t’expliquem detalladament més endavant.

Pots llegir la nostra Política de Privadesa completa a continuació per entendre detalladament l’ús que farem de les teves dades personals i els drets de què disposes en relació amb aquestes.

IMPORTANT…

En aquesta Política de Privadesa trobaràs tota la informació rellevant que aplica a l’ús que LA CLAU AL TEU ABAST fa de les dades personals dels nostres clients i usuaris que utilitzen per interactuar amb nosaltres.

Som transparents sobre allò que fem amb les teves dades personals, perquè entenguis les implicacions dels usos que duem a terme o els drets de què disposes en relació amb les teves dades. Per això posem a la teva disposició de forma permanent tota la informació en aquesta Política de Privadesa que pots consultar quan ho consideris oportú i, a més, també aniràs trobant informació sobre cada tractament de les teves dades personals conforme vagis interactuant amb nosaltres.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i tot el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, se t’informa que els responsables del tractament de les teves dades som:

Responsable del tractament

Denominació: Clàudia Sala

DNI o NIF: 43633557G

Adreça: Plaça de la Llibertat, 10 i Carrer Mestre Quer 5-7 Baixos

Telèfon: (+34) 617585444

Correu electrònic: laclaualteuabast@gmail.com

 AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

Depenent dels serveis o funcionalitats de què vulguis gaudir a cada moment necessitarem tractar unes dades o altres, que en general seran, segons el cas, les següents:

 • Les teves dades identificatives (per exemple, el teu nom, cognom, dades de contacte, etc.) per gestionar les sol·licituds de serveis i el manteniment de relació contractual.
 • Informació econòmica i transaccional (per exemple, les teves dades de pagament o de targeta, informació sobre les compres, reclamacions, etc.).
 • Dades de connexió i navegació.
 • Informació comercial (per exemple, si estàs subscrit a la nostra newsletter), dades sobre els teus gustos i preferències. Recorda que pots donar-te de baixa de la Newsletter en qualsevol moment i sense cap cost a través de la secció de Newsletter de la Plataforma, a més d’a través de les indicacions que et facilitem en cada comunicació.
 • Per gestionar el teu registre com a usuari de la web.
 • Navegar per la web i utilitzar els nostres mitjans digitals: Tractem la informació per permetre i facilitar-te l’accés i la navegació pels nostres mitjans digitals, així com per prestar-te els serveis que oferim a través dels mateixos.
 • Millorar els serveis que oferim i la seguretat: Altres dels usos per als que fem servir la informació és per aconseguir el manteniment, la millora i l’eficàcia dels nostres serveis i mitjans digitals que ens permeten el desenvolupament de noves funcionalitats, protegir la seguretat de les teves dades i dels nostres mitjans digitals, detectar i prevenir el frau a les transaccions.

Si accedeixes a la nostra Web, t’informem que tractarem les teves dades de navegació per a finalitats analítiques i estadístiques, és a dir, per entendre la manera com els usuaris interactuen amb la nostra Web i així ser capaços d’introduir-hi millores.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

La base legal que ens permet tractar les teves dades personals també depèn de la finalitat per a què les tractem. I la finalitat és:

 1. Gestionar el teu registre com a usuari de la web. El tractament de les vostres dades és necessari per a l’execució dels termes que regulen l’ús de la Plataforma. En altres paraules, perquè puguis registrar-te com a usuari a la Web, necessitem tractar les teves dades personals, ja que en cas contrari no podríem gestionar el teu registre.
 2. Desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o de serveis. El tractament de les teves dades és necessari per a l’execució del contracte de prestació de serveis que ens vinculi amb tu. Considerem que tenim un interès legítim per fer les comprovacions necessàries per detectar i prevenir possibles fraus quan fas una compra. Entenem que el tractament d’aquestes dades és positiu per a totes les parts que intervenen quan es produeix el pagament d’una compra i en particular per a tu, ja que ens permet posar mesures per protegir-te contra intents de frau realitzats per tercers.
 3. Atenció al Client. Considerem que tenim un interès legítim per atendre les sol·licituds o consultes que ens planteges a través dels diversos mitjans de contacte existents. Entenem que el tractament d’aquestes dades resulta també beneficiós per a tu mentre ens permet poder atendre’t adequadament i resoldre les consultes plantejades.
 4. Màrqueting. La base legítima per tractar les teves dades amb finalitats de màrqueting és el consentiment que ens prestes, per exemple, quan acceptes rebre informació personalitzada a través de diversos mitjans o quan acceptes les bases legals per participar en una acció promocional.
 5. Anàlisi d’usabilitat i de qualitat. Considerem que tenim un interès legítim per analitzar la usabilitat de la web i el grau de satisfacció de l’usuari ja que entenem que el tractament d’aquestes dades també resulta beneficiós per a tu perquè la finalitat és millorar l’experiència de l’usuari i oferir un servei de més qualitat.

DURANT QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES?

El termini de conservació de les teves dades dependrà de les finalitats per a les quals els tractem, segons el que s’explica a continuació:

 1. Gestionar el teu registre com a usuari de la web. Tractarem les teves dades durant el temps en què mantinguis la condició d’usuari registrat (és a dir, fins que decideixis donar-te de baixa).
 2. Desenvolupament, compliment i execució del servei sol·licitat. Tractarem les teves dades durant el temps necessari per gestionar la compra dels serveis que hagis adquirit, incloent-hi possibles devolucions, queixes o reclamacions associades al servei en particular.
 3. Atenció al Client. Tractarem les teves dades durant el temps que calgui per atendre la teva sol·licitud o petició.
 4. Màrqueting. Tractarem les teves dades fins que et des de baixa o cancel·lis la teva subscripció a la newsletter.
 5. Anàlisi d’usabilitat i de qualitat. Tractarem les teves dades puntualment durant el temps en què procedim a realitzar una acció o enquesta de qualitat concreta o fins que anonimitzem les teves dades de navegació.

COMPPARTIREM LES TEVES DADES AMB TERCERS?

Protegim la informació que demanem establint les mesures de seguretat tècniques i administratives assenyalades a les normes legals després d’haver realitzat la corresponent anàlisi de riscos, de manera que la informació queda protegida contra l’accés, la indisponibilitat, la divulgació o l’ús no autoritzat.

A la teva informació personal només hi poden accedir els nostres treballadors, els quals són coneixedors dels usos per als quals poden utilitzar-la i les seves limitacions, les autoritats públiques i judicials competents quan ens els requereixin i així ho exigeixi la normativa aplicable i altres empreses proveïdores per prestar-te els serveis que ens hagis sol·licitat.

Per assolir les finalitats a dalt indicades pot resultar necessari, i inclusivament obligatori, que les teves dades hagin de ser comunicades als nostres diferents proveïdors de serveis, els quals estaran obligats a utilitzar les teves dades, únicament i exclusivament, per donar compliment a fi del contracte. Aquests proveïdors podran estar ubicats a tercers països per als quals sigui necessari realitzar una transferència internacional de dades.

Cadascuna d’aquestes empreses es comprometen a utilitzar únicament i exclusivament les teves dades amb aquestes finalitats i no utilitzar-les per a cap altra, de manera que un cop es doni per finalitzada la prestació del servei estan obligades a eliminar la informació que hagin obtingut o conservar-la degudament bloquejada i protegida sense que la puguin fer servir, mentre pugui ser necessària per al compliment d’una obligació legal, per a l’exercici o la defensa de reclamacions contractuals que hagin de ser ateses.

En els casos en què aquestes empreses es trobin en algun país que no ofereixi un nivell de protecció de dades similar al nostre, ens assegurem que aquestes compleixen amb les mesures de seguretat necessàries i equivalents a les que tenim nosaltres, establertes a les normes legals aplicables. Aquest és el cas de les empreses que són als EUA, que es regiran pel Privacy Shield (acord entre Europa i els EUA).

QUINES SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES TEVES DADES?

Ens comprometem a respectar la confidencialitat de les dades personals ia garantir-te l’exercici dels teus drets. A LA CLAU AL TEU ABAST pots exercitar-los escrivint-nos un correu electrònic a l’adreça laclaualteuabast@gmail.com, implementant-nos indicant el motiu de la teva sol·licitud i el dret que vols exercitar.

En cas que ho considerem necessari per poder-te identificar, et podrem sol·licitar còpia d’un document acreditatiu de la teva identitat.

En particular, independentment de la finalitat o la base legal en virtut de la que tractem les teves dades, tens dret a:

 • Demanar-nos accés a les dades de què disposem de tu.
 • Demanar-nos que rectifiquem les dades de què ja disposem. De totes maneres, tingues en compte que, en facilitar-nos activament les teves dades personals per qualsevol via, garanteixes que són certes i exactes i et compromets a notificar-nos qualsevol canvi o modificació dels mateixos. Qualsevol pèrdua o dany causat a la Web o al responsable de la Web oa qualsevol tercer per motiu d’una comunicació d’informació errònia, inexacta o incompleta als formularis de registre, serà responsabilitat exclusiva de l’usuari.
 • Demanar-nos que suprimim les teves dades en la mesura que ja no siguin necessàries per a la finalitat per als que necessitem tractar-los segons t’hem informat més amunt, o que ja no comptem amb legitimació per fer-ho.
 • Demanar-nos que limitem el tractament de les teves dades, cosa que suposa que en determinats casos puguis sol·licitar-nos que suspenguem temporalment el tractament de les dades o que les conservem més enllà del temps necessari quan puguis necessitar-ho. Si ens heu proporcionat el vostre consentiment per al tractament de les vostres dades per a qualsevol finalitat, també teniu dret a retirar-lo en qualsevol moment. Quan la nostra legitimació per al tractament de les vostres dades sigui el vostre consentiment o l’execució del servei, també tindreu dret a sol·licitar la portabilitat de les vostres dades personals. Això significa que tindreu dret a rebre les dades personals que ens heu facilitat en un format estructurat, d’ús comú i llegible per una màquina, per poder transmetre-ho a una altra entitat directament, sempre que tècnicament sigui possible.
 • D’altra banda, quan el tractament de les dades estigui basat en el nostre interès legítim, també tindràs dret a oposar-te al tractament de les dades.

Finalment, us informem del vostre dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades pertinent, en particular, davant: l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (https://www.agpd.es/portalwebAGPD/ index-ides-idphp.php).

QUÈ PASSA SI ENS FACILITES DADES DE TERCERS?

Si ens proporciones Dades Personals de terceres persones, garanteixes haver-los informat sobre les finalitats i la manera com necessitem tractar les seves dades personals.

CONFIDENCIALITAT I DESTRUCCIÓ DOCUMENTAL

Secret professional. LA CLAU AL TEU ABAST i els col·laboradors que treballen amb nosaltres i que tinguessin algun tipus d’intervenció als serveis prestats, estan compromesos a no divulgar ni fer ús de la informació a què hagin accedit per raó de la seva professió. La informació que ens subministris tindrà, en tot cas, la consideració de confidencial, sense que pugui ser utilitzada per a altres fins que els relacionats amb els serveis contractats a LA CLAU AL TEU ABAST.

Destrucció documental. Amb l’objectiu de preservar i garantir la confidencialitat, LA CLAU AL TEU ABAST es compromet a destruir tota la informació confidencial a què per raó d’una prestació de serveis hagi tingut accés quan deixin de ser necessaris per a la finalitat amb què es van demanar, llevat que hi hagi una obligació legal per a la seva conservació. Si vols conservar l’original o una còpia de la informació esmentada, hauràs d’imprimir-la o guardar-la pels seus propis mitjans o acudir a la seu de LA CLAU AL TEU ABAST per recollir-la abans de la seva destrucció.

DURADA I MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

LA CLAU AL TEU ABAST es reserva el dret a modificar, totalment o parcialment, aquesta Política de Privadesa, publicant els canvis al Lloc Web. Així mateix, podrà efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta, com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats. En conseqüència, s’entendran com a vigents, les condicions generals/polítiques que estiguin publicades en el moment en què accedeixis les hauràs de llegir periòdicament.

Amb independència del que es disposa, LA CLAU AL TEU ABAST podrà donar per acabat, suspendre o interrompre, en qualsevol moment sense necessitat de preavís, l’accés als continguts de la web, sense possibilitat per part teva d’exigir cap indemnització.

Data darrera actualització 24/02/2024

 

Abrir chat
1
Hola... ¿En qué podemos ayudarte?
Informació Bàsica Sobre La Política De Privadesa
Responsable: LA CLAU AL TEU ABAST
Finalitat: Prestar els serveis oferts a través del web o atendre altres tipus de relacions que puguin sorgir amb LA CLAU AL TEU ABAST com a conseqüència de les sol·licituds, gestions o tràmits que l’usuari faci mitjançant el web.
Legitimació: Consentiment de l’interessat segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
Destinataris: Fitxer intern automatitzat de LA CLAU AL TEU ABAST i tercers per al desenvolupament, manteniment i control de la relació jurídica que s’estableixi quan hi hagi autorització legal per l’usuari per fer-ho.
Drets: Accés, rectificació, cessió, oposició i dret a l’oblit.
Informació addicional: Podeu obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessiteu sobre el tractament i protecció de les vostres dades personals a la nostra Política de Privadesa