Avís Legal

AVÍS LEGAL

Mitjançant aquest Avís Legal, LA CLAU AL TEU ABAST posa a disposició dels seus usuaris la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació estem obligats a posar a la vostra disposició, per imperatiu de l’art. 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Responsable del tractament

Denominació: Clàudia Sala

DNI o NIF: 43633557G

Adreça: Plaça de la Llibertat, 10 i Carrer Mestre Quer 5-7 Baixos

Telèfon: (+34) 617585444

Correu electrònic: laclaualteuabast@gmail.com

L’objecte del lloc web és posar a disposició de l’usuari informació clara sobre els serveis prestats per LA CLAU AL TEU ABAST.

1.- ACCÉS AL LLOC WEB I ACCEPTACIÓ DE L’AVÍS LEGAL.

En accedir a aquest lloc web, adquireix la condició de l’usuari i accepta plenament totes i cadascuna de les condicions que conté aquest Avís Legal. La finalitat del portal web és la de posar a la vostra disposició els serveis que l’entitat ofereix, a través del web podrà contactar amb nosaltres, realitzar compra de serveis, així com sol·licitar informació.

L’usuari es compromet a fer ús dels serveis i utilitats que ofereix LA CLAU AL TEU ABAST de conformitat amb el codi ètic, les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest Avís Legal. L’usuari respondrà davant de LA CLAU AL TEU ABAST o davant de tercers, de qualsevol incompliment que es produís com a conseqüència de l’anterior.

L’establiment d’un enllaç o link a una altra pàgina o lloc a Internet no implica en cap cas l’existència de relacions entre LA CLAU AL TEU ABAST i el titular o propietari del lloc web al qual s’enllaça, ni tampoc l’acceptació i l’aprovació per part de LA CLAU AL TEU ABAST dels seus continguts o serveis. Qui es proposi establir un enllaç o link a aquest lloc web, haurà de sol·licitar prèviament consentiment a LA CLAU AL TEU ABAST, reservant-se el dret a reclamar els possibles danys que es puguin provocar per l’establiment d’aquest enllaç o link sense la necessària autorització.

2.- ÚS DE LA WEB PER PART DEL VISITANT

L’usuari haurà de llegir atentament l’Avís Legal, la Política de Privadesa i la Política de Cookies en cadascuna de les ocasions que utilitzi aquest web, ja que les condicions recollides poden patir modificacions a cada moment. A més, es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i de tots els continguts, de conformitat amb la legislació aplicable. L’Usuari haurà d’abstenir-se de:

  1. Fer un ús no autoritzat o fraudulent de la web i/o dels continguts de LA CLAU AL TEU ABAST.
  2. Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys als sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.
  3. Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del propietari del domini www.laclaualteuabast.com, o webs satèl·lits o propietat seva o dels seus usuaris.
  4. Suprimir, ocultar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del web, de tercers incorporats als continguts o comentaris, així com els dispositius tècnics de protecció o mecanismes d’informació que es puguin inserir en els continguts.
  5. Realitzar còpia i/o publicació de la pàgina web, sense autorització expressa de LA CLAU AL TEU ABAST, per escrit en aquest o qualsevol dels seus llocs web.

3.- DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

LA CLAU AL TEU ABAST en virtut del que disposen els articles 8 i 32.1 paràgraf segon de la llei de propietat intel·lectual, informa que queden expressament prohibides la reproducció i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició de la totalitat o part de els continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de LA CLAU AL TEU ABAST L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de LA CLAU AL TEU ABAST.

 Es permet la visualització de tots els continguts i elements del portal web, així com la seva impressió, còpia i emmagatzematge en qualsevol suport físic o tecnològic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari es compromet a abstenir-se de suprimir, alterar o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigui instal·lat a la pàgina web www.laclaualteuabast.com.

4.- EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT. ENLLAÇOS

LA CLAU AL TEU ABAST no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

El portal pot contenir enllaços i hipervincles cap a altres llocs web als continguts www.laclaualteuabast.com, la societat informa que LA CLAU AL TEU ABAST no exercirà cap control sobre aquests llocs i continguts. En cap concepte assumirà cap responsabilitat pels continguts d’enllaços de tercers ni garantirà la disponibilitat, qualitat, veracitat, exactitud i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles i altres llocs d’internet.

La inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats terceres.

5.- LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ.

La legislació aplicable al present Avís Legal serà la legislació espanyola, i la jurisdicció competent per conèixer de qualsevol demandes que aquest lloc web susciti serà la dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Vic.

LA CLAU AL TEU ABAST denunciarà qualsevol incompliment de les presents condicions, així com un ús indegut o negligent del portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre segons dret.

De la mateixa manera, el titular del portal web www.laclaualteuabast.com es reserva el dret de denegar o retirar l’accés al lloc web i/o als serveis oferts sense avís previ oa instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin el present Avís Legal, la Política de Cookies o faci cas omís a la Política de Privadesa.

6.- VERSIÓ

Aquest Avís Legal és de data 24/02/2024 i qualsevol modificació dels seus termes serà publicada en aquesta pàgina web.

7.- PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Informació Bàsica Sobre La Política De Privadesa

Responsable: LA CLAU AL TEU ABAST

Finalitat: Prestar els serveis oferts a través del web o atendre altres tipus de relacions que puguin sorgir amb LA CLAU AL TEU ABAST com a conseqüència de les sol·licituds, gestions o tràmits que l’usuari faci mitjançant el web.

Legitimació: Consentiment de l’interessat segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.

Destinataris: Fitxer intern automatitzat de LA CLAU AL TEU ABAST i tercers per al desenvolupament, manteniment i control de la relació jurídica que s’estableixi quan hi hagi autorització legal per l’usuari per fer-ho.

Drets: Accés, rectificació, cessió, oposició i dret a l’oblit.

Informació addicional: Podeu obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessiteu sobre el tractament i protecció de les vostres dades personals a la nostra Política de Privadesa

Abrir chat
1
Hola... ¿En qué podemos ayudarte?
Informació Bàsica Sobre La Política De Privadesa
Responsable: LA CLAU AL TEU ABAST
Finalitat: Prestar els serveis oferts a través del web o atendre altres tipus de relacions que puguin sorgir amb LA CLAU AL TEU ABAST com a conseqüència de les sol·licituds, gestions o tràmits que l’usuari faci mitjançant el web.
Legitimació: Consentiment de l’interessat segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
Destinataris: Fitxer intern automatitzat de LA CLAU AL TEU ABAST i tercers per al desenvolupament, manteniment i control de la relació jurídica que s’estableixi quan hi hagi autorització legal per l’usuari per fer-ho.
Drets: Accés, rectificació, cessió, oposició i dret a l’oblit.
Informació addicional: Podeu obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessiteu sobre el tractament i protecció de les vostres dades personals a la nostra Política de Privadesa