Nosaltres

La Clau al teu abast

És una acadèmia que va obrir les seves portes a Ripoll l’any 2018. Aquest cop ens expandim a la comarca d’Osona, i obrim un altre centre d’aprenentatges el dia 1 de desembre a Sant Quirze de Besora.

Comptem amb un equip format en llengua anglesa, interculturalitat i atenció a la diversitat. Estem formats per mestres i llicenciats que s’encarreguen de desenvolupar funcions de col·laboració, assessorament i suport escolar.

Clàudia Sala

col•legiada: 37691

Directora del centre

Més de 8 anys d’experiència en el món educatiu. Doble titulació en mestra d’Educació Infantil i Primària especialista en llengua anglesa i formada amb el perfil lingüístic de llengua estrangera.

Mestra especialista en dificultats en l’aprenentatge, formada en metodologies globalitzadores, pedagogia i gestió emocional.

Irene Muñoz

Educadora Social de Formació

Experiència treballant amb infants i joves en projectes sòcio-educatius: acompanyament en l’adquisició d’hàbits i rutines, habilitats socials i relacionals, aprenentatges, treball emocional, dins l’àmbit del lleure i en el món educatiu.

Paula Calle

col•legiada: 30776

Psicòloga General Sanitària

Experiència i gran interès per l’àmbit infanto-juvenil.
Formació en tècniques de relaxació i dol. Experiència en el món del lleure i l’educació.

Julia Cano

Professora

Experiència treballant amb alumnes a solventar els continguts escolars des de primària fins a batxillerat i amb especialitat lingüística francesa.

Cristina Isern

Professora D’Economia

Llicenciada en el grau d’Economia. I professora per ajudar als infants en la solvència dels continguts escolars

Ariana Oliva

Llicenciada en el grau d’Educació Primària amb menció Pedagogia Terapèutica.

Especialitzada en la Llengua Francesa. Experiència amb alumnat amb necessitats educatives especials.