Nosaltres

La Clau al teu abast

És una acadèmia que va obrir les seves portes a Ripoll l’any 2018. Aquest cop ens expandim a la comarca d’Osona, i obrim un altre centre d’aprenentatges el dia 1 de desembre a Sant Quirze de Besora.

Comptem amb un equip format en llengua anglesa, interculturalitat i atenció a la diversitat. Estem formats per mestres i llicenciats que s’encarreguen de desenvolupar funcions de col·laboració, assessorament i suport escolar.

Clàudia Sala

Directora del centre

Més de 8 anys d’experiència en el món educatiu. Doble titulació en mestra d’Educació Infantil i Primària especialista en llengua anglesa i formada amb el perfil lingüístic de llengua estrangera.

Mestra especialista en dificultats en l’aprenentatge, formada en metodologies globalitzadores, pedagogia i gestió emocional.

Irene Muñoz

Educadora Social de Formació

Experiència treballant amb infants i joves en projectes sòcio-educatius: acompanyament en l’adquisició d’hàbits i rutines, habilitats socials i relacionals, aprenentatges, treball emocional, dins l’àmbit del lleure i en el món educatiu.

Neus Cid

Professora de Primària

Especialista en llengua anglesa i educació Física. Formació en Atenció a la Diversitat. Nivell D de català.

Formació en Kinesiologia educativa de l’aprenentatge especialitzada en brain gym.

Laura Blanch

Diplomada en Psicologia

Experiència en el món educatiu en gestió emocional en l’àmbit Infantil i Juvenil. Màster en Psicologia criminal. Alt nivell de llengua anglesa.