Nosaltres

Nosaltres. La Clau Al Teu Abast

La Clau al teu abast

És una acadèmia que va obrir les seves portes a Ripoll l’any 2018. Aquest cop ens expandim a la comarca d’Osona, i obrim un altre centre d’aprenentatges el dia 1 de desembre a Sant Quirze de Besora.

Comptem amb un equip format en llengua anglesa, interculturalitat i atenció a la diversitat. Estem formats per mestres i llicenciats que s’encarreguen de desenvolupar funcions de col·laboració, assessorament i suport escolar.

Nosaltres. La Clau Al Teu Abast

Clàudia Sala

col•legiada: 37691

Directora del centre

Més de 8 anys d’experiència en el món educatiu. Doble titulació en mestra d’Educació Infantil i Primària especialista en llengua anglesa i formada amb el perfil lingüístic de llengua estrangera.

Mestra especialista en dificultats en l’aprenentatge, formada en metodologies globalitzadores, pedagogia i gestió emocional.

Nosaltres. La Clau Al Teu Abast

Cristina Isern

Professora D’Economia

Llicenciada en el grau d’Economia. I professora per ajudar als infants en la solvència dels continguts escolars

Marta Solà

Mestra d’Educació Infantil i Primària especialista en Llengua Anglesa. Formada amb el perfil AICLE. Experiència en escoles catalanes i internacionals.

Nosaltres. La Clau Al Teu Abast

Mariam

Professora de llatí, català especialista amb llengua francesa per a qualsevol nivell.

Abrir chat
1
Hola... ¿En qué podemos ayudarte?
Informació Bàsica Sobre La Política De Privadesa
Responsable: LA CLAU AL TEU ABAST
Finalitat: Prestar els serveis oferts a través del web o atendre altres tipus de relacions que puguin sorgir amb LA CLAU AL TEU ABAST com a conseqüència de les sol·licituds, gestions o tràmits que l’usuari faci mitjançant el web.
Legitimació: Consentiment de l’interessat segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
Destinataris: Fitxer intern automatitzat de LA CLAU AL TEU ABAST i tercers per al desenvolupament, manteniment i control de la relació jurídica que s’estableixi quan hi hagi autorització legal per l’usuari per fer-ho.
Drets: Accés, rectificació, cessió, oposició i dret a l’oblit.
Informació addicional: Podeu obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessiteu sobre el tractament i protecció de les vostres dades personals a la nostra Política de Privadesa