Classes

Anglès

Oferim cursos d’ anglès extraescolar per a ampas, cursos de formació d’anglès per a empreses, aprenentatge de la llengua anglesa, events, workshops i corners.

Individualitzades

Formacions

A la clau

Apliquem la teoria de l’Aprenentatge significatiu d’Ausubel. Es basa en un principi; el factor més important en l’aprenentatge és allò que l’alumne ja sap. Part de la tasca de la professora és esbrinar-ho i ensenyar conseqüentment.

Com a resultat l’alumne esdevé el subjecte del seu propi aprenentatge i estimula també la seva memòria comprensiva. L’aprenentatge significatiu promou adquirir els coneixements a través de projectes vivencials, per això es treballa amb materials propers a l’alumne i es fomenta la participació de la família en el procés d’aprenentatge.

Classe reforç contingut escolar

Oferim reforç de qualsevol assignatura per donar solvència als continguts escolars. Garantitzant el suport que necessiten per assolir amb èxit els objectius establerts.

Psicologia Infantil i Juvenil

Servei per acompanyar, i donar suport en qualsevol àmbit.

Brain Gym

Estimulació cognitiva a través d’ entrenaments, i exercicis cognitius que permeten treballar de manera directa les dificultats d’aprenentatge.

Diagnòstic en les dificultats en l'aprenentatge

Diagnòstic en les dificultats de l’aprenentatge, per tal d’ajudar als infants de manera més precisa.

Psicopedagogia

Servei de psicopedagogia per ajudar i donar els recursos i les eines necessàries, per estructurar les tasques escolars.

Entrenament cognitiu

Exercicis on es prioritza i es fa una observació directa del les necessitats de l’infant, per poder-lo ajudar en el seu procés d’ensenyament- aprenentatge.

Demana Hora

Reserva la teva hora i et contactarem

Les teves dades personals s’utilitzaran per processar la teva sol·licitud, millorar la teva experiència en aquesta web i altres propòsits descrits a la nostra política de privadesa.