OrtoWrite

Lectoescriptura, ortografia, lectura, gramàtica i numeració. Permet realitzar un aprenentatge de la lectoescriptura inicial a partir dels 5 anys. També t’ajuda a consolidar una escriptura sense errors ortogràfics. Es treballen tots els continguts gramaticals així com la numeració.

S’han creat exercicis específics de lectura per tal de millorar el procés lector. Està estructurat per nivells, des dels primers cursos fins a l’edat adulta.

És important saber que:

L’alumne/a ha de treballar de manera totalment autònoma, excepte en el cas d’aquells que comencin el procés de la lectura o de la lectoescriptura, atès que al principi necessiten l’ajuda d’un adult.

A La Clau

Com a professionals podem conèixer, en tot moment, la tipologia d’error que es comet i veure el seu progrés. Està demostrat que les persones que realitzen un ús correcte de l’aplicació, evolucionen molt favorablement i s’aconsegueix una disminució important dels errors d’escriptura. A més, és una eina que, per la seva manera de funcionar, millora l’atenció i la memòria auditiva.

Funcionament

L’alumne/a escolta una paraula o frase (atenció auditiva) i l’ha d’escriure (memòria a curt termini-funció executiva). Quan escriu una lletra que no toca, li surt una línia vermella acompanyada d’un so i no pot avançar fins que escrigui la lletra correcta. D’aquesta manera aconseguim que l’alumne/a estigui, en tot moment, actiu i concentrat en el seu procés d’aprenentatge, bàsic per tal que aquest sigui significatiu.

En tot moment com a professionals podem veure què ha escrit l’alumne/a i si els errors que realitza són recurrents. Aquesta aplicació és molt útil per analitzar la tipologia d’error que es fa i quan es tarda en corregir-lo. Podem demostrar que, a mesura que es va treballant, els errors que es feien, desapareixen. Al final de la sessió l’alumne/a és recompensat amb un joc.

Abrir chat
1
Hola... ¿En qué podemos ayudarte?
Informació Bàsica Sobre La Política De Privadesa
Responsable: LA CLAU AL TEU ABAST
Finalitat: Prestar els serveis oferts a través del web o atendre altres tipus de relacions que puguin sorgir amb LA CLAU AL TEU ABAST com a conseqüència de les sol·licituds, gestions o tràmits que l’usuari faci mitjançant el web.
Legitimació: Consentiment de l’interessat segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
Destinataris: Fitxer intern automatitzat de LA CLAU AL TEU ABAST i tercers per al desenvolupament, manteniment i control de la relació jurídica que s’estableixi quan hi hagi autorització legal per l’usuari per fer-ho.
Drets: Accés, rectificació, cessió, oposició i dret a l’oblit.
Informació addicional: Podeu obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessiteu sobre el tractament i protecció de les vostres dades personals a la nostra Política de Privadesa